Laboratorium

Experimenteren is noodzaak!

Het iLo heeft 2 schaaltheaters die zeer geschikt zijn voor onderwijs en ook voor fundamenteel en toegepast onderzoek naar de werking en het ervaren van licht. Het 1:4 Steve Kemp schaaltheater en een 1:6 table-top lichtlab zijn hierbij ter beschikking. Alleen praten over licht is niet genoeg, de dynamiek van licht moet ook ervaren worden. Experimenteren is noodzakelijk om tot inzicht te komen.

Onze schaaltheaters zijn te huur

Beide schaaltheaters zijn beschikbaar voor onderzoek, experiment of studie. Ook kun je lichtideeën of concepten testen en presenteren aan opdrachtgevers. Zowel individuele ontwerpers als gezelschappen, educatieve instellingen en ontwerpbureau's kunnen gebruik maken van het laboratorium.

Huurvoorwaarden

De schaaltheaters 1:4 en 1:6 staan in dezelfde ruimte. Huur door twee verschillende partijen tegelijkertijd wordt vooraf besproken omdat dit kan storen. De gebruiker wordt geacht de locatie opgeruimd achter te laten.

Voor het 1:4 schaaltheater hanteren wij als richtlijn:
Een basis-dagprijs van 150 euro per dag. Bij meerdere aaneengesloten dagen gelden staffelprijzen. Voor studenten geven we een korting van 50% op de dagprijs. Technische ondersteuning valt niet onder de dagprijs en is op aanvraag beschikbaar. (40 euro per uur). Technische ondersteuning is verplicht indien de aanvrager geen ervaring heeft in theatertechniek.

Voor het 1:6 schaaltheater hanteren wij als richtlijn:
een basis-dagprijs van 100 euro per dag. Bij gebruik op meerdere aaneengesloten dagen gelden staffelprijzen. Voor studenten geven we een korting van 50% op de dagprijs.

Voor speciale projecten  kan en wil het iLo graag participeren en dan gelden andere prijzen! Bel gerust als je vragen hebt, ideeën of plannen.