iLo – licht weer aan

Graag vieren we op 29 aug 2022 met jullie het feit dat we subsidie hebben ontvangen om onze activiteiten weer op te starten. Na twee lange corona jaren en een nog langere periode waarin iLo niets heeft georganiseerd, kunnen we eindelijk weer aan de slag!

29 aug ilo doet het licht weer aan

Ontmoeten verbinden delen

Hoogste tijd om elkaar weer in het echt te ontmoeten en samen het glas te heffen op de toekomst. Want de behoefte aan contact en het delen van ervaringen met elkaar, is alleen maar toegenomen. Door de snelle technologische ontwikkelingen, de Covid pandemie en de vele online-bijeenkomsten. Het doel van het iLo blijft kennisuitwisseling met vakgenoten en vormgevers over licht en lichtontwerpen.

Mini pecha kucha…

Naast elkaar ontmoeten en bijkletsen, lijkt het ons ook interessant om elkaar te vertellen wat de corona tijd je heeft gebracht of afgenomen, wat het met je heeft gedaan in je werk wat je hebt uitgevonden of veranderd. Een mini pecha kucha; per spreker 5 min, max 15 afbeeldingen 20 sec. Als je alleen iets wilt vertellen ook goed.

We horen graag je ervaringen, oplossingen en toekomst visie.
iLo verzorgt een beamer en de drankjes…. 

Bastiaan Schoof en Isabel Nielen trappen vast af.…..

Wel graag aanmelden van te voren voor deze avond via info@lichtontwerpen.nl en als je wat wilt delen deze avond bij de mini pecha kucha neem dan kontakt op met Bastiaan via whatsapp, Signal of SMS mobiel: 06 47888 484 

Praktisch

datum: 29 augustus 2022
lokatie: Magazijn 14 Affuitenhal 1 Hembrug
1505 RE Zaandam parkeren gratis
tijd: 19.30 – 22.30 (inloop van 19.30 tot 20.00)
toegang gratis maar wel graag aanmelden via mail